Over ons

Over
Board Company

Het doel van Board Company is om bestuursleden van tools te voorzien voor hun werk. Sinds 2011 hebben we meer dan 5000 Europese leiders en bestuursleden getraind door middel van onze intensieve bestuurstraining, het Board Certificate.

Wij vinden het belangrijk dat je goed bent voorbereid op je werkzaamheden als bestuurslid nadat je onze training hebt afgerond. We geven je daarom zowel theoretische kennis als praktische ervaring om te slagen in de boardroom.

Specialisten in Besturen

Bij Board Company zijn we specialisten in besturen. Tijdens onze gerenommeerde Board Certificate training krijg je les van vooraanstaande experts en professionele bestuursleden die je coachen naar je volgende successen.

We geven je zowel theoretische kennis als praktische ervaring om te slagen in de boardroom.

Wie zijn we?

Board Company is een Scandinavisch bedrijf dat is opgericht in 2011. Ons doel is om tegemoet te komen in de groeiende behoefte van bestuursleden om hun vaardigheden ten aangaande bestuurswerk te versterken. Onze missie is om  ervoor te zorgen dat bestuursleden goed voorzien zijn van de essentiële knowhow met betrekking tot hun taken en uitdagingen. Daarom is Board Certificate een bestuursopleiding die zich richt op het praktische bestuurswerk, met als onderdelen financiën, strategie, en waardecreërend bestuurswerk.

Board inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie voor je bestuurswerk? Bezoek ons op LinkedIn. Hier publiceren we regelmatig inspirerende en informatieve artikelen.

STEL JE VRAGEN AAN ENZO

Enzo Kleijn
Country Manager & Managing Director