BOARD CERTIFICATE

Intensieve 3-daagse bestuurstraining

Board Certificate is een intensieve training waarbij praktisch bestuurswerk centraal staat. De training wordt gegeven door professionele, ervaren bestuursleden en ervaringsdeskundigen.

Meer informatie over ons trainingsprogramma

Vul uw gegevens in
  Bestuursbekwaam met Board Certificate

  Board Certificate is ontwikkeld in samenwerking met experts en professionele bestuursleden.

  Tijdens deze training wordt de basis gelegd voor de werkzaamheden van een bestuurder én worden vaardigheden getest met een uniek simulatiespel; The Board Game.

  Board Certificate biedt:

  • Certificaat van competenties
  • Inspiratie uit best practices
  • Inzicht in de laatste trends
  • Concrete werkvaardigheden
  • Inzicht in wetgeving
  • Lidmaatschap alumninetwerk

  Ikon til bestyrelsesuddannelse

  icon
  TRAINING

  Meer informatie over Board Certificate

  Meer dan 5000 Europese leiders en bestuursleden hebben al deelgenomen aan onze training. Ontwikkel nu jouw vaardigheden met een Board Certificate training.

  Nu informatie aanvragen
  Tre mænd i jakkesæt kigger på et dokument

  Julika Riegler

  Vice President Communication and Brand Marketing, IFAW

  NAAR BOARD CERTIFICATE

  “Ik vond vooral het netwerken, de geanimeerde discussies en praktische opdrachten erg interessant. Een training die ik van harte kan aanbevelen aan zowel gevestigde als aspirant-bestuursleden.

  Niels Klok

  Oprichter, DEGIRO

  NAAR BOARD CERTIFICATE

  “Een sterke praktische en kennisbasis is cruciaal voor succes voor elk bestuurslid, en daarom denk ik dat deze opleiding zeer waardevol en vereist is in de snelle omgeving waarin we vandaag opereren.”

  Jorn Pruntel

  Directeur, ASSET Rail

  NAAR BOARD CERTIFICATE

  ”Zeer nuttige en relevante opleiding. De geleerde praktische lessen zijn goed bruikbaar in de dagelijkse praktijk als bestuurder. Had deze opleiding graag jaren eerder gevolgd!”

  Jeroen Nijmeijer

  Partner, IAA Architecten

  NAAR BOARD CERTIFICATE

  ”Ik ben blij dat ik heb mogen deelnemen. Veel geleerd, van de sprekers, het Board Company team, en ook van de andere deelnemers. Ik kijk er met heel veel plezier op terug.”

  Hoe ziet de training eruit?

  Op dag 1 wordt de basis gelegd voor je bestuurswerk. Experts richten zich op de verantwoordelijkheden en financiële rol van de Raad van Bestuur.

  Je wordt volledig op de hoogte gebracht van de verplichtingen van het bestuur, wet- en regel, risicomanagement, financieel beheer en rapportage. Tevens wordt ingegaan op het verbeteren van vaardigheden die bijdragen aan het creëren van waarde in bestuursfuncties.

  Op dag 2 van de training wordt door professionele en ervaren bestuursleden aandacht besteed aan verschillende aspecten van besturen.

  Onderwerpen als strategie, groeifinanciering, acquisitie en verkoop van bedrijven, de rol van het bestuur in communicatie, werving van bestuursleden, evaluatie en meer zullen uitgebreid aan de orde komen.

  Op dag 3 worden deelnemers getest in The Board Game. Dit is een speciaal door Board Certificate ontwikkeld interactief simulatiespel over professioneel bestuurswerk. Het spel is opgezet als een gevorderde case met een reeks uitdagingen die het overzicht van de deelnemers op de proef stelt. Alsmede het vermogen om commerciële, strategische, juridische en financiële uitdagingen en dilemma’s aan te pakken en aan te scherpen.

  Het spel geeft de mogelijkheid om op een veilige en vertrouwde manier de nieuwe tools waarmee je kennis hebt gemaakt uit te proberen.

  Vooraanstaande en ervaren docenten

  De training is gebaseerd op praktische toepasbaarheid en wordt verzorgd door vooraanstaande bestuursleden en ervaringsdeskundigen.

  Marjolein ten Hoonte

  Randstad
  Marjolein ten Hoonte is directeur Arbeidsmarkt en MVO bij Randstad Groep Nederland. Daarnaast is zij voorzitter van het Nederlands Genootschap van Sociale Zekerheid, en lid van verschillende commissies en besturen, waaronder de commissie arbeidsmarktpolitiek VNO-NCW en Stichting Management Studies.

  Herman Krommendam

  Korn Ferry
  Herman Krommendam is Senior Client Partner bij Korn Ferry. Daarnaast is hij lid van Korn Ferrys CEO & Board-practice, evenals de Global Technology-practice. Herman heeft ruim 30 jaar ervaring in executive search.

  Jacques Kröner

  HoutHoff
  Jacques Kröner is dé specialist op het vlak van corporate transacties. Hij is ervaringsdeskundige op het gebied van corporate overeenkomsten, het managen van due diligence procedures en veilingprocessen en het verstrekken van corporate governance adviezen. Daarnaast is Jaques ook docent.

  Ralf Jansen

  KPMG
  Ralf is audit partner en voorzitter bij KPMG. Ralf heeft meer dan 20 jaar ervaring in audit- en adviesdiensten. Hij is werkzaam in de Nationale Praktijk en levert diensten aan familiebedrijven, portfoliobedrijven van private equity en dochterondernemingen van multinationals die in Nederland zijn gevestigd.

  Tjeerd Krumpelman

  ABN Amro
  Tjeerd Krumpelman is Global Head of Business Advisory, Reporting & Engagement bij ABN Amro. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de banksector. Hij leidt een team dat advies geeft over duurzaamheid en is verantwoordelijk voor integraal denken, niet-financiële en impactrapportage.

  Erwin Kok

  KPMG
  Erwin is in 1994 bij KPMG in dienst getreden. Na tien jaar in de accountancy, heeft Erwin in 2004 de overstap gemaakt naar Transaction Services, waar hij zich primair bezig houdt met due diligence werkzaamheden rondom transacties. De transacties betreffen zowel fusies, overnames en herfinancieringen.

  Annette Nijs

  Business School Netherlands
  Annette is voormalig minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in Nederland. Tegenwoordig is Annette commissaris, bestuurder en adviseur bij verschillende organisaties, waaronder o.a. Aurissey, Molecaten en The Hague & Partners.

  Alfred Levi

  Professioneel Bestuurslid
  Alfred Levi is een ervaren marketing executive die onder andere Board functies heeft vervuld bij Procter & Gamble en Ahold Delhaize. Sinds 2011 bekleedt hij een reeks van toezichthoudende functies bij o.a. VGZ, Hoogvliet Supermarkten, Pets Place/Boerenbond, Quooker en Plan Nederland.

  Christianne Noordermeer Van Loo

  The Company of NNBC
  Christianne is lange tijd werkzaam geweest bij PwC, waar ze als equity partner leiding gaf aan de Real Estate Advisory Services. Na haar tijd bij PwC heeft zij The Company of NNBC opgericht. Ze is succesvol in het couselen van topbestuurders en Raden van Commissarissen.

  Board Company

  Bij Board Company werken we sinds 2011 aan het trainen van bestuursleden, opdat zij adequaat kunnen omgaan met de steeds toenemende verantwoordelijkheden die besturen met zich meebrengt. We weten als geen ander hoe belangrijk het is goed uitgerust te zijn met de juiste kennis en vaardigheden, zeker wanneer je verantwoordelijkheden toenemen binnen je rol als bestuurslid.

  Achtergrond Board Certificate training

  Een goede bestuurstraining geeft je alle nodige kennis en vaardigheden om te besturen én stelt je in staat een nog beter en efficiënter bestuurslid te worden. Tegelijkertijd stelt de training je in staat om persoonlijke (financiële) verantwoordelijkheid te minimaliseren.

  Samen met een aantal toonaangevende consultants en vooraanstaande bedrijven in Scandinavië heeft Board Company een 3-daagse intensieve bestuurstraining van het hoogste professionele niveau ontwikkeld. De training wordt geleid door vooraanstaande experts en ervaren bestuursvoorzitters en is gefocust op het praktische bestuurswerk.

  Versterk je netwerk

  Op dag 1 wordt in de avond een netwerkdiner gehouden. Deelnemers krijgen daardoor de gelegenheid elkaar beter te leren kennen.

  Na de training worden deelnemers verbonden met ons alumninetwerk en uitgenodigd voor onze alumni-evenementen. Deze evenementen zullen zich richten op nieuwe trends op het vlak van bestuurswerk, zodat je ten alle tijden op de hoogte blijft. Hier krijg je ook de mogelijkheid kennis te maken met eerdere deelnemers aan onze bestuurstraining.

  De bestuurstraining van Board Company wordt gehouden op

  Van der Valk, Utrecht, Winthontlaan 4, 3526 KV Utrecht

  Vraag nu informatie aan over Board Certificate training

  Binnen 24 uur nemen we contact met je op

  Nu informatie aanvragen

  Board Company

  Grote Bickersstraat 74-78
  1013 KS Amsterdam

  Neem direct contact op

   We zullen u binnen 24 uur antwoorden