BOARD CERTIFICATE

Intensieve 3-daagse bestuurstraining

Board Certificate is een intensieve training waarbij praktisch bestuurswerk centraal staat. De training wordt gegeven door professionele, ervaren bestuursleden en ervaringsdeskundigen.

Meer informatie over ons trainingsprogramma

Vul uw gegevens in
  Bestuursbekwaam met Board Certificate

  Board Certificate is ontwikkeld in samenwerking met experts en professionele bestuursleden.

  Tijdens deze training wordt de basis gelegd voor de werkzaamheden van een bestuurder én worden vaardigheden getest met een uniek simulatiespel; The Board Game.

  Board Certificate biedt:

  • Certificaat van competenties
  • Inspiratie uit best practices
  • Inzicht in de laatste trends
  • Concrete werkvaardigheden
  • Inzicht in wetgeving
  • Lidmaatschap alumninetwerk

  Ikon til bestyrelsesuddannelse

  icon
  TRAINING

  Meer informatie over Board Certificate

  Meer dan 5000 Europese leiders en bestuursleden hebben al deelgenomen aan onze training. Ontwikkel nu jouw vaardigheden met een Board Certificate training.

  Nu informatie aanvragen
  Tre mænd i jakkesæt kigger på et dokument

  Julika Riegler

  Vice President Communication and Brand Marketing, IFAW

  NAAR BOARD CERTIFICATE

  “Ik vond vooral het netwerken, de geanimeerde discussies en praktische opdrachten erg interessant. Een training die ik van harte kan aanbevelen aan zowel gevestigde als aspirant-bestuursleden.

  Niels Klok

  Oprichter, DEGIRO

  NAAR BOARD CERTIFICATE

  “Een sterke praktische en kennisbasis is cruciaal voor succes voor elk bestuurslid, en daarom denk ik dat deze opleiding zeer waardevol en vereist is in de snelle omgeving waarin we vandaag opereren.”

  Charlotte Levert

  VP, Ericsson

  NAAR BOARD CERTIFICATE

  “Ik waardeerde de combinatie van theorie en praktijkervaring tijdens het simulatiespel van de derde dag enorm. De training is ook een goede gelegenheid om te netwerken met veel getalenteerde leiders. Sterk aanbevolen!”

  Anders Runevad

  Voorzitter van de raad van bestuur

  NAAR BOARD CERTIFICATE

  Als docent op het Board Certificate kan ik met mijn praktijkervaring inzicht geven aan de rol van de board in het strategieproces. Het is een wederzijdse uitwisseling, aangezien de deelnemers bijdragen met veel interessante input.”

  Hoe ziet de training eruit?

  Op dag 1 wordt de basis gelegd voor je bestuurswerk. Experts richten zich op de verantwoordelijkheden en financiële rol van de Raad van Bestuur.

  Je wordt volledig op de hoogte gebracht van de verplichtingen van het bestuur, wet- en regel, risicomanagement, financieel beheer en rapportage. Tevens wordt ingegaan op het verbeteren van vaardigheden die bijdragen aan het creëren van waarde in bestuursfuncties.

  Op dag 2 van de training wordt door professionele en ervaren bestuursleden aandacht besteed aan verschillende aspecten van besturen.

  Onderwerpen als strategie, groeifinanciering, acquisitie en verkoop van bedrijven, de rol van het bestuur in communicatie, werving van bestuursleden, evaluatie en meer zullen uitgebreid aan de orde komen.

  Op dag 3 worden deelnemers getest in The Board Game. Dit is een speciaal door Board Certificate ontwikkeld interactief simulatiespel over professioneel bestuurswerk. Het spel is opgezet als een gevorderde case met een reeks uitdagingen die het overzicht van de deelnemers op de proef stelt. Alsmede het vermogen om commerciële, strategische, juridische en financiële uitdagingen en dilemma’s aan te pakken en aan te scherpen.

  Het spel geeft de mogelijkheid om op een veilige en vertrouwde manier de nieuwe tools waarmee je kennis hebt gemaakt uit te proberen.

  Board Company

  Bij Board Company werken we sinds 2011 aan het trainen van bestuursleden, opdat zij adequaat kunnen omgaan met de steeds toenemende verantwoordelijkheden die besturen met zich meebrengt. We weten als geen ander hoe belangrijk het is goed uitgerust te zijn met de juiste kennis en vaardigheden, zeker wanneer je verantwoordelijkheden toenemen binnen je rol als bestuurslid.

  Achtergrond Board Certificate training

  Een goede bestuurstraining geeft je alle nodige kennis en vaardigheden om te besturen én stelt je in staat een nog beter en efficiënter bestuurslid te worden. Tegelijkertijd stelt de training je in staat om persoonlijke (financiële) verantwoordelijkheid te minimaliseren.

  Samen met een aantal toonaangevende consultants en vooraanstaande bedrijven in Scandinavië heeft Board Company een 3-daagse intensieve bestuurstraining van het hoogste professionele niveau ontwikkeld. De training wordt geleid door vooraanstaande experts en ervaren bestuursvoorzitters en is gefocust op het praktische bestuurswerk.

  Versterk je netwerk

  Op dag 1 wordt in de avond een netwerkdiner gehouden. Deelnemers krijgen daardoor de gelegenheid elkaar beter te leren kennen.

  Na de training worden deelnemers verbonden met ons alumninetwerk en uitgenodigd voor onze alumni-evenementen. Deze evenementen zullen zich richten op nieuwe trends op het vlak van bestuurswerk, zodat je ten alle tijden op de hoogte blijft. Hier krijg je ook de mogelijkheid kennis te maken met eerdere deelnemers aan onze bestuurstraining.

  De bestuurstraining van Board Company wordt gehouden op

  Landgoed de Horst, De Horst 1, 3971 KR Driebergen-Rijsenburg.

  Vraag nu informatie aan over Board Certificate training

  Binnen 24 uur nemen we contact met je op

  Nu informatie aanvragen

  Board Company

  Overtoom 141
  1054 HG Amsterdam

  Neem direct contact op

   We zullen u binnen 24 uur antwoorden