Opdrachtbureau

Toegang tot bestuurskandidaten

Ons doel bij Board Company is om bestuurswerk in Nederland te versterken. We hebben meer dan 5000 Europese leiders en bestuursleden in onze database – allemaal gekwalificeerd voor het bestuurswerk.

Wij kunnen u helpen bij het vinden van geschikte kandidaten binnen ons netwerk – Geheel gratis.

Gratis bemiddeling voor bestuurskandidaten

We vinden je volgende bestuurslid tussen meer dan 5000 Europese kandidaten die onze bestuurstraining, Board Certificate, hebben afgerond.

Nadat je hebt beschreven naar welk type profiel je op zoek bent, zoeken wij een aantal geschikte kandidaten en nemen we contact met hen op met informatie over de opdracht. De kandidaten solliciteren dan rechtstreeks bij jou en je blijft op jouw beurt verantwoordelijk voor het sollicitatiegesprek en het bijhorende selectieproces.

U hoeft geen van onze kandidaten te kiezen en het kost u niets.

Ikon for bestyrelsesformidling

Publiceer eenvoudig je bestuurspositie en laat kandidaten naar je inbox sturen

Vul je gegevens in en we sturen je een link waarmee je ons meer kunt vertellen over de bestuursopdracht!

  Wij helpen je op een vlotte manier bij het vinden van je volgende bestuurslid. Dit is een gratis service van Board Company.

  Meer over het plaatsen van opdrachten

  Met ons grote netwerk aan bestuurskandidaten door het hele land, bieden we bij Board Company een unieke kans om  bekwame kandidaten voor je bestuur te vinden. In de laatste stap van dit selectieproces behoud je het alleenrecht op de eindbeslissing voor welke door ons voorgedragen kandidaten daarvoor in aanmerking komen.

  Hoe kan deze service gratis zijn?

  Bij Board Company werken we aan het versterken van het bestuurswerk door middel van onze speciaal ontwikkelde bestuurstraining, Board Certificate. Via onze getalenteerde alumni willen we de kwaliteit van bestuurswerk verbeteren en daarom bieden we graag deze service aan.

  Kunnen we nee zeggen tegen kandidaten?

  Absoluut, je kunt kandidaten weigeren indien je deze niet geschikt vindt.

  Wat maakt ons aantrekkelijk voor jou?

  We hebben veel verschillende kandidaten met sterk uiteenlopende eigenschappen. Of je nu voor een ommekeer staat, te maken hebt met internationalisering, of op zoek bent naar iets geheel anders – wij kunnen je helpen bij het vinden van de geschikte kandidaten.

  Hoelang duurt het voordat we de eerste aanmeldingen ontvangen?

  Normaal gesproken kun je binnen 7 dagen meldingen ontvangen van geïnteresseerde kandidaten die door ons zijn geselecteerd en gevalideerd.

  Kan de Raad van Bestuur aansprakelijk worden gesteld als de samenwerking mislukt?

  Board Company helpt je alleen bij de eerste stap, daarbij evalueren we de behoefte en nemen we contact op met een aantal geschikte kandidaten. Deze kandidaten kiezen er dan zelf voor om de dialoog met jouw bedrijf verder te voeren. Board Company kan dan ook niet verantwoordelijk gehouden worden voor verdere dialogen, noch voor daar uit voorkomende potentiële samenwerkingen. We kunnen echter wel weer assisteren met het opnieuw zoeken naar eventuele gegadigden mocht de samenwerking of voortgang met een reeds aangeleverde kandidaat mislukken.

  Waar moeten we speciaal op letten?

  Wees zo specifiek mogelijk in wat je zoekt in je volgende bestuurslid. Het geeft ons de mogelijkheid het proces te optimaliseren en de meest geschikte kandidaten naar je door te verwijzen.