Toegang tot
kandidaten voor uw RvC/RvT

Board Company werkt aan de versterking van het vitale commissaris werk in Nederland. We hebben meer dan 5.000 Europese (non-)executives in ons bestand, die allemaal gekwalificeerd zijn voor bestuurswerk en adviesraden.

Wij kunnen u helpen geschikte kandidaten te vinden.

Kosteloze plaatsing van RvC/RvT kandidaten

Wij vinden uw volgende bestuurslid uit de meer dan 5.000 Europese kandidaten die ons Board Certificate hebben behaald of die lid zijn van ons Board Forum.

Nadat u het type bestuurslid heeft beschreven dat u voor uw organisatie zoekt, voeren wij een assessment uit en nemen wij contact op met een selectie van kandidaten voor uw bestuur. De kandidaten solliciteren vervolgens rechtstreeks bij u, en u doet het sorteren en interviewen.

Solliciteer hier
Kandidaten zoeken
Sorteren en interviewen

Het is volledig vrijblijvend en kosteloos voor u.

Ontvang gekwalificeerde kandidaten voor uw RvC of RvT

Vul hier uw gegevens in en ontvang de link om de zoekopdracht aan te maken!





  Wij begeleiden u eenvoudig bij het vinden van uw volgende bestuurslid. Dit is een gratis dienst van Board Company

  Meer over bestuursbemiddeling

  Met onze brede portfolio van bestuursleden en kandidaten in het hele land hebben wij bij Board Company een unieke mogelijkheid om u te helpen bij het vinden van bekwame kandidaten voor uw RvC/RvT. Uiteindelijk is het echter uitsluitend uw beslissing met wie u in zee gaat.

  Hoe kan de dienst kosteloos zijn?

  Bij Board Company werken we aan de versterking van het bestuurswerk in Nederland door middel van onze bestuursopleidingen en bestuursfora. Wij willen via onze leden de competenties en de waarde van besturen vergroten.

  Kunt u aanvragen weigeren?

  Het staat u vrij om aanvragen te weigeren als u denkt dat er geen geschikte match is.

  Wat maakt ons aantrekkelijk voor sollicitanten?

  We hebben veel verschillende kandidaten met verschillende competenties, dus of u nu voor een turnaround, groeitraject, internationalisering of iets anders staat, er zal een passende match zijn voor verschillende van onze kandidaten. Beschrijf daarom uw specifieke uitdagingen en welke waarde een raad van bestuur voor u kan creëren.

  Hoe lang duurt het voordat we vragen krijgen?

  Binnen 7 dagen begint u meestal aanvragen te ontvangen van geïnteresseerde kandidaten die door ons zijn geselecteerd en gevalideerd.

  Kan de beheermaatschappij aansprakelijk worden gesteld indien de samenwerking is mislukt?

  Board Company helpt alleen bij de eerste fase, waarin we een assessment maken en een selectie van kandidaten contacteren. Deze kandidaten voeren de verdere dialoog met uw bedrijf, en Board Company kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de verdere dialoog en samenwerking met de bestuursleden. Wij helpen echter altijd opnieuw bij het vinden van nieuwe bestuursleden als de samenwerking mislukt.

  Waarop moeten we in het bijzonder letten?

  Wees specifiek over wat u zoekt in een bestuurslid om ervoor te zorgen dat u de juiste kandidaten voor uw organisatie krijgt.