Exclusief forum van commissarissen om uw netwerk te versterken

Ons bestuursforum is bedoeld voor degenen die hun netwerk binnen RvC en RvT kringen willen maximaliseren en tegelijkertijd op de hoogte willen blijven van nieuwe analyses en trends in het bestuurswerk.

9 oktober 2023

Volgende evenement

Driving innovation from the boardroom
Live online vanuit Columbia Business School

In samenwerking met

Meer informatie over forum

Materiaal per e-mail ontvangen
  Krijg toegang tot een exclusief forum van toezichthouders

  Het Board Forum wordt gerealiseerd in samenwerking met de wereldberoemde Columbia Business School en een aantal toonaangevende Nederlandse bedrijven. De deelnemers krijgen de kans om exclusieve evenementen bij te wonen met professionele en inhoudelijk relevante presentaties in combinatie met informele contacten en netwerken.

  • 4 fysieke forumbijeenkomsten per jaar
  • 4 live online masterclasses van Columbia Business School
  • Relaties opbouwen in het werk
  • Uw professionele ontwikkeling continueren
  • Sparringpartners binnen het bestuurswerk krijgen
  • Inspiratie en inzichten opdoen
  • Toegang tot RvC kringen krijgen
  • Uw kansen op RvC functies vergroten

  9 oktober 2023

  Volgende evenement

  Driving innovation from the boardroom
  Live online vanuit Columbia Business School

  Driving innovation from the boardroom

  Sheena S. Iyengar is the inaugural S.T. Lee Professor of Business in the Management Division at Columbia Business School and a world expert on choice and decision making. Her book The Art of Choosing received the Financial Times and Goldman
  Sachs Business Book of the Year 2010 award, and was ranked #3 on the Amazon.com Best Business and Investing Books of 2010.

  Masterclasses met wereldberoemde hoogleraren

  4 jaarlijkse masterclasses met professoren van Columbia Business School.

  nyetrends

  De meest recente trends en ontwikkelingen

  senesteviden

  Laatste kennis over RvC werk

  internationalt

  Internationaal perspectief

  verdensbedste

  De beste business school ter wereld

  U ontvangt een Certificate of Completion nadat u als lid aan 6 masterclasses van Columbia Business School hebt deelgenomen. Dit is een bewijs van uw doorlopende nascholing als bestuurslid. Deze 6 masterclasses moeten binnen een periode van maximaal 4 jaar worden afgerond.

  De meest recente kennis live van Columbia Business School

  Als topmanager of bestuurslid is het van cruciaal belang om toegang te hebben tot de meest actuele kennis en in een sterk geglobaliseerde wereld is een internationale oriëntatie belangrijker dan ooit.

  Een aantal van ’s werelds meest vooraanstaande hoogleraren van business schools geeft live vanuit New York City intensieve masterclasses over actuele onderwerpen op het gebied van governance en topmanagement.

  Wij bieden u de kans om op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen en inspiratie op te doen over actuele onderwerpen. Hierdoor kunt u de waarde van uw RvC werk sneller vergroten.

  Alle masterclasses worden gegeven in een efficiënt tijdschema van 15.00-17.00 uur op werkdagen.

  Jorn Pruntel

  Directeur, ASSET Rail

  OVER BOARD CERTIFICATE

  Zeer nuttige en relevante opleiding. De geleerde praktische lessen zijn goed bruikbaar in de dagelijkse praktijk als bestuurder. Had deze opleiding graag jaren eerder gevolgd!”

  Julika Riegler

  Vice President Communication and Brand Marketing, IFAW

  OVER BOARD CERTIFICATE

  “Ik vond vooral het netwerken, de geanimeerde discussies en praktische opdrachten erg interessant. Een programma dat ik van harte aanbeveel aan zowel gevestigde als aspirant-toezichthouders.”

  Klaus Rytz

  Voorzitter Raad van Bestuur & Partner, KPMG

  ADVANCED BOARD PROGRAM

  “Een unieke kans om te leren van wereldberoemde professoren van Columbia Business School en Amerikaanse (non-)executives. Een programma dat ik ten zeerste aanbeveel aan ervaren commissarissen.”

  Jenneke Wijma

  Managing Director, DASH

  OVER BOARD FORUM

  “Board Forum is voor mij van echte meerwaarde, omdat ik voortdurend nieuwe en interessante perspectieven op RvC werk krijg aangereikt. Ook is het zeer nuttig om andere toezichthouders te ontmoeten, die staan voor good governance en waarde creatie. De diversiteit binnen de Forum leden maakt het extra boeiend voor me.”

  icon
  BOARD FORUM

  Krijg toegang tot een exclusief forum van commissarissen

  Het Board Forum is bedoeld voor degenen die hun netwerk binnen bestuurskringen willen maximaliseren, hun relaties willen versterken en nieuwe kennis willen vergaren.

  Vraag informatie aan
  Thumbnail til video om bestyrelsesforum
  9 oktober 2023

  Driving innovation from the boardroom

  Sheena S. Iyengar
  S. T. Lee Professor of Business, Columbia Business School

  Sheena S. Iyengar is the inaugural S.T. Lee Professor of Business in the Management Division at Columbia Business School, and a world expert on choice and decision-making. Her book The Art of Choosing received the Financial Times and Goldman Sachs Business Book of the Year 2010 award, and was ranked #3 on the Amazon.com Best Business and Investing Books.

  LIVE ONLINE

  Columbia Business School. Exterior
  16 november 2023

  Stakeholder Engagement & Serious Issue Management

  Alle organisaties kunnen plotseling in problemen komen. Al dan niet juiste verhalen over fraude, ongewenst gedrag, onveilige producten of onterechte duurzaamheidsclaims kunnen een organisatie in een crisis storten. Medewerkers, klanten, toezichthouders en politiek eisen direct informatie en volledige transparantie. Een juiste positiebepaling is dan cruciaal. Is het mogelijk regie te behouden wanneer je in de problemen komt of is dit een illusie? Het is zaak scherpe keuzes te maken. Door de druk voelen die dan al snel als dilemma’s.

  HOUTHOFF, AMSTERDAM

  14 december 2023

  CEO-Board Dynamics and conflicts

  Daniel Wolfenzon
  Nomura Professor of International Finance, Columbia Business School

  Daniel Wolfenzon is the Stefan H. Robock Professor of Finance and Economics at Columbia Business School. He received a Masters and a PhD in economics from Harvard University and holds a BS in economics and a BS in mechanical engineering from MIT. He is also a Faculty Research Fellow at the National Bureau of Economic Research.

  LIVE ONLINE

  Columbia Business School. Exterior
  1 februari 2023

  De rol van Kunstmatige Intellegentie in de bestuurskamer

  Kunstmatige Intellegentie is van doorslaggevend strategisch belang voor de toekomstige concurrentiekracht van het MKBsegment en biedt de grootste mogelijkheid voor verhoogde productiviteit sinds het internet. Daarom is het belangrijk dat het bestuur de mogelijkheden begrijpt om de technologie te gebruiken en te implementeren in het besluitvormingsproces. Samen met enkele van de experts van het land binnen KI zullen we geïnspireerd worden om nieuwe dingen te denken en inzicht te krijgen in hoe dit een revolutie teweeg kan brengen in de manier waarop het bestuur beslissingen neemt.

  VAN DER VALK, UTRECHT

  Bestyrelsesforum
  26 februari 2024

  Effective decision making in the board room

  R. Glenn Hubbard
  Dean Emeritus; Professor of Finance and Economics, Columbia Business School

  Professor Hubbard is a specialist in public economics, managerial information and incentive problems in corporate finance, and financial markets and institutions. He has written more than 100 articles and books on corporate finance, investment decisions, banking, energy economics and public policy, including two textbooks.

  LIVE ONLINE

  Columbia Business School. Exterior
  6 mei 2024

  Risk Management

  Shivaram Rajgopal
  Professor of Accounting and Auditing; Accounting Division Chair, Columbia Business School

  Shiva Rajgopal is the Kester and Byrnes Professor of Accounting and Auditing at Columbia Business School. He has also been a faculty member at the Duke University, Emory University and the University of Washington. Professor Rajgopal’s research interests span financial reporting, earnings quality, fraud, executive compensation and corporate culture.

  LIVE ONLINE

  Columbia Business School. Exterior

  Meer over Board Forum

  Wij creëren een forum van commissarissen dat van toegevoegde waarde is voor onze leden. Dankzij een combinatie van actuele en relevante thema’s en informele netwerkmogelijkheden biedt het Board Forum u uitstekende mogelijkheden om de werkzaamheden van de RvC te ondersteunen en tegelijkertijd aan uw eigen bestuurscarrière te werken.

  Board Forum beschikt over meer dan 11 jaar ervaring met het verschaffen van de nodige kennis en training aan Nederlandse (non-)executives. Door onze diepgaande kennis van RvC werk weten wij ook hoe belangrijk het is om over een sterk netwerk binnen bestuurskringen te beschikken.

  Waarom Board Forum?

  Uw kennis en competenties zijn essentieel om waarde toe te kunnen voegen aan besturen. In samenwerking met een groot aantal vooraanstaande deskundigen laten we u kennismaken met relevante en gespecialiseerde onderwerpen zodat u op de hoogte blijft van de laatste trends op het gebied van bestuurswerk. Daarbij richten wij ons vooral op hoge professionaliteit, waardecreatie en het ontmoeten van gelijkgestemde sparringpartners.

  Het Board Forum richt zich uitsluitend op (non-)executives.

  Wij bieden tevens…

  Naast het Board Forum verzorgt Board Company een intensieve RvC opleiding over de fundamentele beginselen van bestuurswerk voor leiders en commissarissen die de ambitie hebben zich verder te ontwikkelen of er klaar voor zijn om met bestuurswerk te beginnen.

  Board Company biedt de internationale bestuursopleiding Advanced Board Program aan. De opleiding wordt gegeven aan de wereldberoemde Columbia Business School in New York en duurt 5 intensieve dagen.